برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

برگزاری دفاع پایان نامه با موضوع «مفهوم نجات از منظر متکلمان امامیه و متکلمان مسیحی» در مجتمع کوثر

برگزاری جلسه دفاع تحقیق پایانی سطح سه با موضوع " مبانی فقهی و حقوقی آزمایشات پزشکی بر روی انسان و قرار دادهای ناشی از آن " در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری اولین جلسه آموزش تخصصی کاربردی تبلیغ با ع...
سه شنبه 15 دي 1394     برگزاری اولین جلسه آموزش تخصصی کاربردی تبلیغ با عنوان «احیاء و غنی سازی جلسات ختم انعام»

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان «احیاء و غنی سازی جلسات ختم انعام» برگزار شد.

حجت الاسلام صفری از اساتید ستاد تفسیر قرآن کریم در ابتدای جلسه به مباحث واژه شناسی،‌ تاریخچه، تفسیر، مأخذ شناسی، ابتداو شرایط ورود به تفسیر از زاویه مفسل و تفسیر پرداخت و سپس با بیان مآخذ و منابع به تفسیر دانی و تفسیر خوانی اشاره کرد.

ایشان در ادامه به مسئولیت‌های فردی و اجتماعی د رمقابل قرآن به بیان موضوع شناسی و کشف مقاصد سوره انعام به صورت مفصل پرداخت.

وی در بخش دوم جلسه ویژگی‌ها و شرایط ورود به علم تفسیر و همچنین آیاتی که در جلسات ختم انعام بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد توضیحاتی را بیان کرد.

حجت الاسلام صفری در پایان به نحوة برگزاری صحیح جلسات و دوری از بدعت در آنها و بیان داستان‌های موجود در سورة انعام که نقش تربیتی در افراد دارند پرداخت.

گفتنی است این جلسه  سه شنبه 15 دی ماه جاری با حضور اساتید و مبلغات در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سه شنبه 15 دي 1394 - 15:43:39

امروز:  چهار شنبه 9 بهمن 1398