انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری اولین جلسه آموزش تخصصی کاربردی تبلیغ با ع...
سه شنبه 15 دي 1394     برگزاری اولین جلسه آموزش تخصصی کاربردی تبلیغ با عنوان «احیاء و غنی سازی جلسات ختم انعام»

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، دومین جلسه آموزش تخصصی- کاربردی تبلیغ با عنوان «احیاء و غنی سازی جلسات ختم انعام» برگزار شد.

حجت الاسلام صفری از اساتید ستاد تفسیر قرآن کریم در ابتدای جلسه به مباحث واژه شناسی،‌ تاریخچه، تفسیر، مأخذ شناسی، ابتداو شرایط ورود به تفسیر از زاویه مفسل و تفسیر پرداخت و سپس با بیان مآخذ و منابع به تفسیر دانی و تفسیر خوانی اشاره کرد.

ایشان در ادامه به مسئولیت‌های فردی و اجتماعی د رمقابل قرآن به بیان موضوع شناسی و کشف مقاصد سوره انعام به صورت مفصل پرداخت.

وی در بخش دوم جلسه ویژگی‌ها و شرایط ورود به علم تفسیر و همچنین آیاتی که در جلسات ختم انعام بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد توضیحاتی را بیان کرد.

حجت الاسلام صفری در پایان به نحوة برگزاری صحیح جلسات و دوری از بدعت در آنها و بیان داستان‌های موجود در سورة انعام که نقش تربیتی در افراد دارند پرداخت.

گفتنی است این جلسه  سه شنبه 15 دی ماه جاری با حضور اساتید و مبلغات در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

سه شنبه 15 دي 1394 - 15:43:39

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399