برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار برگزاری جلسه اخلاق اداری- سازمانی در مجتمع آموزش ...
دوشنبه 7 دي 1394     برگزاری جلسه اخلاق اداری- سازمانی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، جلسه اخلاق اداری سازمانی همزمان با فرا رسیدن سالروز میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق (ع)‌ با حضور مدیر و کارکنان مجتمع برگزار شد.

خانم جلالی مدیر مجتمع با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سالروز میلاد رسول گرامی اسلام (ص) و رئیس مذهب تشیع امام صادق علیه‌السلام با اشاره به کتاب «گزارش لحظه به لحظه ولادت پیامبر اکرم (ص)» از آقای محمد رضا انصاری پیرامون  شرح وقایع میلاد آن رسول گرامی(ص)  پرداخت و گفت:

پیامبر اکرم در شعب ابی طالب بدنیا آمد در زمان ولادت ایشان و بعد از بهوش آمنه مادر گرامی آن حضرت، ایشان پیامبر را در حال سجده در کنار بستر خود یافتند.

ایشان با اشاره به حالات نورانی حضرت رسول(ص) در همان بدو تولد گفت: در زمان ولادت پیامبر نوری از دهان مبارک ایشان به آسمان ساطع شد که همه آن را دیدند.

ایشان در پایان به نحوه سلام کردن ملائکه به آن حضرت اشاره کردند که: ملائک با الفاظ «السلام علیک یا محمد، السلام علیک یا محمود، السلام علیک یا احمد، السلام علیک یا حامد» به آن حضرت ادای احترام کردند.

و در ادامه دیگر همکاران به بیان مسائل وامور اداری مربوط به مجتمع پرداختند.

گفتنی است این جلسه 7 دی ماه جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

دوشنبه 7 دي 1394 - 11:43:21

امروز:  جمعه 4 بهمن 1398