چهارمین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه نمایندگان آموزشی و فرهنگی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری ششمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه با حضور حجت الاسلام نوری زاده در مجتمع کوثر

برگزاری دومین جلسه حلقه صالحین با حضور طلاب بسیجی مجتمع کوثر

حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران در ویژه برنامه عزاداری دهه آخر ماه صفر در مجتمع کوثر

برگزاری ویژه برنامه دهه آخر ماه صفر با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

خانه اخبار برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیس...
چهار شنبه 2 دي 1394     برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده  با حضور اساتید‌، طلاب و مبلغات برگزار گردید.

در این جلسه  استاد بهزاد پور به مبحث کارکردهای تربیتی پرداخت و گفت: تربیت اساس کشف و بروز استعدادها است، اگرچه برخی از استعدادها کسب کردنی است ولی کارکردهای خانواده در این زمینه تاثیر بسزایی داردو بسیاری از بیمارهای روانی به خاطر عدم تربیت صحیح در دوران کودکی می باشد.

ایشان در ادامه بحث  به روش های تربیتی پرداخته و این گونه بیان کردند که: روش های تربیتی دو نوع می باشد : استبدادی و دیگری متعالی و در روش استبدادی که روش بردگی نیز نامیده می شود اطاعت محض و بی اندازه و بدون استدلال بوده که در این روش کسی تربیت می شود که جاهل است‌ و در روش متعالی عزت نفس به کودک داده می‌شود و یک شخصیت تاثیر گذار پیدا می کند.

استاد بهزادپور در پایان به نقش مادری اشاره کرده و گفت: اگر مادر تربیت کودک خود را به درستی انجام ندهد ، عاطفه مادری اش ارضا نمی شود و به فرزند خویش ظلم کرده و جامعه نیز دچار تزلزل می شود ، کارکرد خانواده در ازدواج فرزندان بسیار مهم است و فرزندان برای ازدواج به حمایت خانواده بسیار نیاز دارند.

گفتنی است این جلسه 2 دی ماه جاری درمجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 2 دي 1394 - 15:01:55

امروز:  یکشنبه 27 آبان 1397