هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

هفدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه در مجتمع کوثر

برگزاری دوره آموزش تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده با موضوع <رفتار و اعمال تخریب‌گر در تربیت کودک> در مجتمع کوثر

شانزدهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

برگزاری شانزدهمین سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری جشن میلاد امام حسین (ع) د رمجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم

تصویر مرتبط

خانه اخبار برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیس...
چهار شنبه 2 دي 1394     برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،  هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی به مبحث خانواده  با حضور اساتید‌، طلاب و مبلغات برگزار گردید.

در این جلسه  استاد بهزاد پور به مبحث کارکردهای تربیتی پرداخت و گفت: تربیت اساس کشف و بروز استعدادها است، اگرچه برخی از استعدادها کسب کردنی است ولی کارکردهای خانواده در این زمینه تاثیر بسزایی داردو بسیاری از بیمارهای روانی به خاطر عدم تربیت صحیح در دوران کودکی می باشد.

ایشان در ادامه بحث  به روش های تربیتی پرداخته و این گونه بیان کردند که: روش های تربیتی دو نوع می باشد : استبدادی و دیگری متعالی و در روش استبدادی که روش بردگی نیز نامیده می شود اطاعت محض و بی اندازه و بدون استدلال بوده که در این روش کسی تربیت می شود که جاهل است‌ و در روش متعالی عزت نفس به کودک داده می‌شود و یک شخصیت تاثیر گذار پیدا می کند.

استاد بهزادپور در پایان به نقش مادری اشاره کرده و گفت: اگر مادر تربیت کودک خود را به درستی انجام ندهد ، عاطفه مادری اش ارضا نمی شود و به فرزند خویش ظلم کرده و جامعه نیز دچار تزلزل می شود ، کارکرد خانواده در ازدواج فرزندان بسیار مهم است و فرزندان برای ازدواج به حمایت خانواده بسیار نیاز دارند.

گفتنی است این جلسه 2 دی ماه جاری درمجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 2 دي 1394 - 15:01:55

امروز:  پنجشنبه 29 فروردين 1398