انتشار اولین اثر برگزیده تالیف شده در پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با همکاری موسسه آزمون یار پویا

برگزاری دومین جلسه کارگروه بررسی و تصویب طرح نامه سطح چهار رشته تفسیر تطبیقی

جلسه دفاع پایان نامه اعظم طلایی جم از طلاب سطح 3 با موضوع «نقش کنترل خشم دراصلاح روابط اجتماعی در قران باتکیه بر بیانات ایه الله جوادی املی »

جلسه دفاع پایان نامه ریحانه جهانی از طلاب سطح 3 با موضوع «بررسی فقهی و قانونی و واگذاری مسئولیت به غیر مسلمان در حکومت اسلامی»

برگزاری مصاحبه گرایش تاریخ اسلام و تفسیر و علوم قرآنی

برگزاری کارگاه نگرش تا نگارش پایان نامه

خانه اخبار برگزاری آزمون دوره مهارت های بیان تفسیر در مجتمع ...
دوشنبه 21 ارديبهشت 1394      برگزاری آزمون دوره مهارت های بیان تفسیر در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر،آزمون دوره مهارت های بیان تفسیر قرآن در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

رابط خبری مجتمع کوثر با بیان این خبر گفت: شرکت کنندگان پس از قبولی در آزمون و مصاحبه، در این دوره آموزشی که 2 لغایت 6 خرداد ماه جاری در مجتمع کوثر برگزار می شود، شرکت خواهند کرد.

وی گفت: دوره مهارت های تفسیر قرآن کریم زیر نظر ستاد تفسیر حجت الاسلام قرائتی می باشد و قبول شدگان در دوره مقدماتی در دوره های تکمیلی و پیشرفته شرکت خواهند کرد.

گفتنی است، آزمون این دوره یکشنبه 20 شهریور ماه جاری در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

دوشنبه 21 ارديبهشت 1394 - 07:43:58

امروز:  سه شنبه 8 مهر 1399