برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

نتیجه تصویری برای روز زن

خانه اخبار برگزارى هفتمين جلسه شيعه شناسى در مجتمع کوثر...
یکشنبه 2 آذر 1393     برگزارى هفتمين جلسه شيعه شناسى در مجتمع کوثر
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، در این جلسه دکتر دزفولی در ادامه مباحث خود ضمن بیان حدیثی گفت: از معصوم علیه السلام نقل شده است که در دنیا چنان زندگی کن که گویی همیشه در آن هستی و برای آخرتت چنان کار کن که گویی دیگر فرصتی نداری. منظور از این حدیث آن است که برای کار دنیا فرصت زیادی داریم اما برای کارهای آخرت فرصت کمی داریم.دکتر دزفولی به بررسی زمان خلافت عثمان پرداخت و گفت: عثمان بسیاری از افراد فامیل خود را که صلاحیت نداشتند بر سرکار آورد. مردم از اقدامات او ناراضی بودند و به خانه او هجوم اوردند. او را محاصره کردند و به قتل رساندند. در این اقدام افرادی مثل طلحه و عایشه نیز نقش داشتند، اما بعدا علم خون خواهی بلند کردند.بعد از این واقعه مردم به خانه حضرت علی علیه السلام هجوم آوردند و با ایشان بیعت کردند. حضرت نمی پذیرفت. اما هجوم مردم به اندازه ای بود که حجت بر حضرت تمام شد و بالاجبار خلافت را پذیرفت.وی افزود: حضرت علی علیه السلام در دوران خلافت خود بذر تشیع را در کوفه کاشت و افرادی را تربیت کرد که به تبلیغ شیعه بپردازند. وی عدالت را به معنای واقعی در جامعه برقرار کرد، به قضاوت می پرداخت، با ایتام به نیکی رفتار می کرد و نسبت به بیت المال دقت ویژه ای داشت. هم چنین به آبادانی نخلستان های اطراف کوفه پرداخت که محل در آمد بنی هاشم بود.گفتنی است این گفتمان یکشنبه 2 آبان جاری در سالن اجتماعات مجتمع برگزار شد.

یکشنبه 2 آذر 1393 - 14:58:15

امروز:  چهار شنبه 30 بهمن 1398