برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در مجتمع کوثر

برگزار کارگاه «متدعلمی نقد کتاب در حوزه علوم انسانی» در مجتمع کوثر

برگزاری نشست اساتید و طلاب با مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم عزاداری دهه فاطمیه در مجتمع کوثر

خانه اخبار برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی پدافند غیر عامل در م...
سه شنبه 20 اسفند 1392     برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی پدافند غیر عامل در مجتمع کوثر

کارگاه آموزشی توجیهی پدافند غیر عامل در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، در کارگاه آموزشی توجیهی پدافند غیر عامل که به همت سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی، خانم جلالی،مدیر مجتمع،  به خیر مقدم وایراد سخنرانی در مورد طرح پدافند غیر عامل پرداخت و حضار را به شرکت در این کارگاه ها توصیه کرد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین روحانی نژاد،معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس کمیته پدافند غیر عامل، در توضیح پدافند غیر عامل گفت: پدافند غیر عامل در کشور ما سابقه طولانی ندارد بعضی از کشور ها بیش از صد سال است که کار کردند اما در کشور ما این کار تازه شروع شده که آن هم درایت مقام معظم رهبری(دامت برکاته) بوده است که در سال 82 فرمان تاسیس پدافند غیر عامل را صادر کردند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که اساسا پدافند غیر عامل چیست، تصریح کرد: بشر از روزی که به عرصه وجود آمده همزمان سعی کرده امنیت خود را تامین کند و در مقابل تهدیدات مصون سازی کند و خطرات را پیش بینی و دفع کند اما این مسئله به شکل سازمان یافته نبوده، لذا حاکمیت ها خواستند قلمرو حکومتی خود را داشته باشند و مردم در آرامش و امنیت زندگی کنند، امروزه پدافند غیر عامل به رشته های تحصیلی تکمیلی تبدیل شده و در مقطع دکتری در کشور ما نیز فعالیت می کند.

ایشان در ادامه افزود:دفاع در مقابل جنگ نظامی دفاع عامل است که به آن پدافند عامل نیز می گویند اما اگر بتوانیم از کشور خود دفاع کنیم و سلاح به دست نگیریم این همان پدافند غیر عامل است

درادامه دکتر مصطفوی،معاون فرهنگی سازمان پدافند غیر عامل، گفت:یکی از دلایلی که دشمن فکر حمله نظامی را از سر بیرون کرد همین اقدامات پدافند غیر عامل است.

دکتر مصطفوی افزود:پدافند غیر عامل در واقع دفاع غیر مسلحانه ای است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری،تداوم فعالیت های ضروری، ارتقاءپایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابله با تهدیدات و اقدامات دشمن می شود

معاون فرهنگی سازمان پدافند غیر عامل در ادامه به انواع آموزش های پدافند غیر عامل پرداخت و گفت:2 نوع آموزش در این طرح منظور شده که آموزش عرضی و کوتاه مدت و آموزش طولی  که در سطح فوق لیسانس و دکتری فعال است..

گفتنی است این کارگاه دوشنبه 19 اسفند جاری در سالن اجتماعات این مجتمع و با حضور اساتید،طلاب، مبلغات و جمعیت بانوان فرهیخته استان تهران، برگزار شد.

سه شنبه 20 اسفند 1392 - 13:36:30

امروز:  یکشنبه 17 فروردين 1399