برگزاری مراسم گرامی داشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور خانم زکزاکی (دختر علامه شیخ زکزاکی ) همزمان میلاد حضرت زینب (س) در کوثر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز نهم دی ماه

دفاع پایان نامه با موضوع " ارائه نظام مطالعاتی نوین در خصوص معاد در بررسی دیدگاه کلامی امامیه " در مجتمع کوثر

مراسم رونمایی از نشریه علمی تخصصی" پژوهشنامه مطالعات میان‌رشته‌ای تفسیر و کلام کوثر"

تصویر مرتبط

نتیجه تصویری برای شهادت حضرت زهرا

خانه اخبار گردهمایی حلقه های صالحین در مجتمع کوثر تهران...
سه شنبه 21 آبان 1392     گردهمایی حلقه های صالحین در مجتمع کوثر تهران

حلقه های صالحین در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر گرد هم آمدند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در گردهمایی حلقه های صالحین که با موضوع امر به معروف و نهی از منکر،  تشکیل شد، خانم جلالی، مدیر مجتمع، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سلار شهیدان، امام حسین (ع) گفت: نگاه  عرفانی به عاشورا وتفسیر عشق واشک برامام حسین (علیه السلام)، واسطه و وسیله رسیدن به معرفت و قبولی دعا است و از اول خلقت آدم (ع) خمسه ی طیبه به ویژه حضرت ابا عبدالله(ع) وسیله  هدایت و رسیدن به معرفت بوده و خواهند بود و با توجه به اینکه علاقه و عشق به حضرت حسین (علیه السلام) در سیرۀ تمام پیامبران بوده لذا نگرش عرفانی به عاشورا، نیازمند آشنایی با مفاهیم و اصولی است.

وی در ادامه با اشاره به اختلاف عرفا در تقدیم خلقت عقل و عشق گفت: بین عرفا و فلاسفه و حکما اختلاف هست در اینکه اول مخلوق عقل است  و یا عشق،  لذا بر اساس روایت «کنت کنزاً مخفیا فأحببتُ أن اعرف فخلقت الخلق لکی أُعرف» در جریان عاشورا هم عقل بود و هم عشق، اما رنگ عشق در حادثه ی کربلا جلوه ای دیگر داشت.

ایشان با قرائت اشعار عرفانی  یکی از مراحل سلوک را یقظه معرفی کرد و گفت: در عاشورا یقظه از مدینه آغاز شد، چرا که عقل همیشه دنبال حساب و کتاب است ولی عشق کاری با حساب و کتاب ندارد و کسانی که از مدینه همراه امام(ع) بودند با عقل و عشق همراه آن حضرت آمدند ولی بعضی از شیعیان با حساب و کتاب برخورد کرده و از همراهی امام(ع) غفلت ورزیده و در آخر هم نادم و پشیمان شدند.

خانم جلالی در ادامه به حدیث پیامبر(ص) درباره امام حسین(ع) پرداخت و افزود:پیامبر(ص) فرمود: در یمین عرش نوشته شده "ان الحسین مصباح الهدی و سفینۀ النجاۀ " و لذا  برای اینکه به مقصد برسیم باید سوار سفینه ی نجات شویم ولی برای رسیدن به همین کشتی نجات، نیاز به واسطه ای است تا بتوانیم بر روی این کشتی سوار شویم و این واسطه اشک بر امام حسین(ع) است. پس اشک وسیله نجات و کمک برای رسیدن به مقصد است.

وی در ادامه به بیان ویژگی های قیام امام حسین(ع) پرداخت و تصریح کرد : قیام حضرت دارای ویژگی های فراوانی است که می توان اصلاح امت پیامبر(ص) و امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد.

خاطر نشان می شود. این جلسه با مرثیه سرایی و عزاداری به مناسبت ایام سوگواری امام حسین(ع) همراه بود.

گفتنی است این جلسه سه شنبه 21 آبان جاری در نماز خانه این مجتمع تشکیل شد.

سه شنبه 21 آبان 1392 - 14:27:35

امروز:  جمعه 4 بهمن 1398