برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

خانه اخبار برگزاری جلسه توحیهی- آموزشی ویژه طلاب جدید سطح 2 د...
شنبه 16 شهريور 1392     برگزاری جلسه توحیهی- آموزشی ویژه طلاب جدید سطح 2 در مجتمع کوثر تهران

جلسه توجیهی- آموزشی طلاب جدید سطح 2 همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزر شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در این جلسه پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم، مشهدی وهاب، معاون امور فرهنگی، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه(س)، با اشاره به موارد فرهنگی گفت: در سال تحصیلی جدید واحد فرهنگی ساعات خاصی را اختصاص به برنامه های فرهنگی  داده است که این موارد شامل برگزاری نشست ها، ساعت اخلاق عمومی و غیره است.

وی در ادامه به بیان نکات فرهنگی مانند رعایت موازین اخلاقی و شئونات اسلامی در حوزه، رعایت احترام نسبت به اساتید، کارکنان  و سایر طلاب و تلاش در حفظ اموال عمومی پرداخت.

در ادامه لواسانی، معاون آموزش سطح(2) نیز با تبریک میلاد حضرت معصومه(س) به موارد آموزشی مرتبط پرداخت و گفت:حضور به موقع در کلاسها و حضور در جلسات مباحثه و رعایت نظم از نکات مهم در حوزه ها است و این نکات باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

همچنین موارد آموزشی با توجه به واحد های درسی و حضور در جلسات امتحان نیز از مواردی بود که لواسانی به آنها اشاره کرد.

وی ادامه داد:طلاب می توانند از تاریخ 20الی21 شهریور ماه با مراجعه به آدرس www.talabeh.whc.ir انتخاب واحد خود را انجام دهند.

گفتنی است این جلسه شنبه 16 شهریور جاری در سالن اجتماعات این مجتمع برگزار شد.

شنبه 16 شهريور 1392 - 12:47:41

امروز:  دوشنبه 27 خرداد 1398