برگزاری کارگروه کلام در مجتمع کوثر

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع “آسیب شناسی نظام آموزش واحدهای عربی در حوزه خواهران با تاکید بر متن خوانی متون عربی معاصر “به مناسبت هفته پژوهش در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳

برگزاری کارگروه تخصصی پژوهشی تصویب موضوعات پایان نامه های سطح ۳ در گرایش تفسیر و علوم قرآن

برگزاری اردوی زیارتی مشهد مقدس ویژه طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

حضور اساتید و طلاب مجتمع کوثر در راهپیمایی روز 4 آذر ماه

نتیجه تصویری برای سخنان آیت الله بهجت

خانه اخبار برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مجتمع کو...
سه شنبه 27 فروردين 1392     برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مجتمع کوثر تهران
مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر در این مراسم خانم دکتر محسنی استاد حوزه و  دانشگاه ،ضمن بیان مناقب حضرت گفت:بنابر سوره های قرآن کریم برای حضرت زهرا(س) ۱۱۴ نام و لقب وجود دارد که۹ نام و لقب را خداوند برای ایشان فرموده و بقیه را پیامبر (ص) و ائمه(ع) برای حضرت قرار دادند.وی در ادامه به ویژگی های حضرت اشاره کرد و افزود:خداوند می فرماید"ای انسان تا آن هنگام که در سلطنت من هستی از شکوه هیچ کس پروا مکن و بدان قدرت من بر تو همیشگی است ". با توجه به این سخن جضرت زهرا(س) از قدرت هیچ کس باکی نداشت و در زمان جنگ احد نیز پشت جبهه خدمت می کرد و به تیمار زخمیان می پرداخت.خانم دکتر محسنی ادامه داد:نگاه حضرت اینگونه بود که قدرت برای خداوند است و اگر حتی غذا به مقدار کمی می پختند این مقدار تعداد زیادی را سیر می کرد و برکت داشت.خانم دکتر محسنی در پایان به تفسیر آیاتی که در شان حضرت زهرا(س) نازل شده اشاره کرد و گفت:قرآن کریم می فرماید که ائمه(ع) انفاق می کردند ،برای حضرت زهرا (س) نیز ماجرای سوره دهر است که ایشان سه روز، روزه می گرفتند و زمان افطار ،غذای خود را می بخشیدند.همچنین خاطر نشان می شود این مراسم با مداحی خانم کشاورز، ذاکره اهل بیت(ع)،اقامه نماز جماعت و سفره اطعامی به همین مناسبت همراه بود.گفتنی است این مراسم شنبه 24 فروردین جاری در نماز خانه این مجتمع برگزار شد.

سه شنبه 27 فروردين 1392 - 06:16:24

امروز:  یکشنبه 24 آذر 1398